Bobleriget

Bornholmerkirken er en kirke for hele familien i alle aldersgrupper. Det gælder naturligvis også børnene som er en vigtig del af kirken.

Vi kalder vores sjove børnekirke for “Bobleriget”.

bk_bobleriget

Alle børn hentes i begyndelsen af gudstjenesten af kirkens maskot Boble og fordeles i 3 grupper:

• MiniBobler: For børn fra 3 år til 0. klasse
  • MaxiBobler: For børn i 1.klasse-2.klasse
  • MegaBobler: For børn i 3.klasse-5.klasse

Børnene vil blive taget godt imod af vores engagerede børneledere.

Skulle dit barn have brug for at have mor eller far med, er I voksne naturligvis velkommen til at deltage.

Hvad laver vi til Bobleriget?

– Vi byder velkommen til alle børnene

– Hvem er her i dag?

– Vi synger en sang eller to

– Vi lytter til en bibelfortælling i børnehøjde

– Vi får lidt at spise

– Vi hygger os med en aktivitet ( leg, kreativ, konkurrencer mm)

Efter børnekirken kommer børnene tilbage til de voksne og deltager i resten af gudstjenesten.

MikroBobler:

Har du børn som er under 3 år, er I velkommen til at benytte  småbørnerummet på kontoret til højre for indgangen. Her er der opstillet højtalere så I kan følge med i prædiken mens dit barn kan lege imens. Der er også en stol til amning, og i køkkenet er der mulighed for at benytte mikrobølgeovn hvis I har en flaske eller grød som skal lunes. På handicaptoilettet forefindes puslebord.